1м, щоби жити...

Їм, щоби жити.А не живу, щоб їсти.
Хто в домі господар?Я чи мій язик?
За стільки років нашого співіснування
Мені він вказувати звик.

Та так не буде.Я тут вибираю
Чи для мЕне корисне це.
Бо я вже освідомлюю і знаю,
Куди це потакання приведе.

А ви вже зрозуміли, що хвороби
Начерпуєте ложками самі.
Пам'ятайте: все має наслідки.
Інколи - вони сумні.А деколи - страшні.


Рецензии