Розриваe темрява тiло моe

Розриває темрява тіло моє

Я тону серед жовтих свічок,
Голка вену згинає мою,
Кров'ю миє обличчя пусте,
Забуває серце біль, гіркоту.
Потонули очі в пітьмі,
Бачу смерть я ганебну свою.
Голка впала наповнена злом,
Я стискаюсь між білим Христом,
На колінах вблагаю зупинити сльози гіркі,
Розриває темрява тіло моє,
Шиє рани ангел глибокі, тяжкі,
Опікає молитвами біль,
І несе мене вдалечінь.
Чую я уривки із слів,
Не повірять ніколи мені.


Рецензии