вiрш вiд руки

кров прибуває
потяг швидкий
слово
як вікна
у білій палаті
з неба надія
вірш
від руки
марш патріотам
із фаршем що з вати

як тебе звати
трупе ти мій
в пасма зодягнений
в стиль колорадо
думки покруччя
капище змій
мріє
пройтися
кістками парадом

царство довічне
в ріст ковбаси
звивини всохлі
з часів сересеру

з ранку по сутінь
лезо коси
змащені люттю
мої машингвери

з пекла воскресло
енкаведе
ходить по душах
і мокне в набоях
бій наступає
біль не спаде
тут розминаються
світло із тьмою

тут переходить
правди межа
і спотикаються
хвилі заграви
клигає жертва
ниє хижак
душі висмикують
бог і лукавий

кепські ці справи
з крові вино
хочеш упийся
багряним безсонням
ось тобі місце
хрест і вінок
спи затиснувши
свій хрестик в долоні

спи
не турбуйся
і не казись
що над тобою
блакитніє нива
тіло зітліє
стане колись
юним колоссям
народженним в зливах

3 Червня 2014


Рецензии
Привіт! Заглядала - не було тебе, а тут ВРАЗ і з'явився - Відьмак?)))))
Вірш, ніби біль вітпускаєш... За країну болить! Гарний вірш!

Елена Каминская7   05.06.2014 23:11     Заявить о нарушении
Спасибі тобі, Сонце, за добре слово!

Юрий Лазирко   13.06.2014 01:57   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.