А мы всё вийНойВать!

Во гляды: Вий, блин, наш ль?
Та ВосьМёрка Ш но там! В ТурчыНА Ж.
ВасьМиноГА Й ны й в падл! Ны й с асЛА Й ЗЬ.

Шо Ж то пак тут за й Знак Щ...
Щука, Лебедзь ци с Рак.
Хто З куды тегнэ ф Свын
Шэ Калику да в пыл!

Ай-яй-яй! Колюха захавВал!
Да я ж нянчыла Васьк!
Да я й так во ж и й сяк:
Шо ты мни росСякХафсь! Да ныхто жэ с ротни
Ны й вжыравсь салом-мняСом Семаргл.

...Эх, Росийка-Росийка! Ныяк
Ны поняты ныц Вайс!
Всэ шось прагнэ но вшКраб Ж
Да па-свойМУ ЗЕ, бачТ.

...ну, канечн, наМишаВ:
Мишку сПутяф Ш с Шакал.
ОтРахНыхсь! Марсыль з Жабк! Дай хоть хлиба Ж
Хахлам. Бы й Зайцям, быццам, с Сашк

Гэто Я Прошу. Вас! СаРанча!..
Ранчо Ж Е дэся в Анть?


Рецензии