Г1мн життя

 

Не вбережеш, кого ти любиш,
Як не полюбиш люблячих тебе!
Як душі їх не приголубиш,
Твоя любов не проросте…
Хай не лякають суховії,
Не думай, що немає вороття…
Немає в Бога безнадії:
Любов людська – то гімн життя!


Рецензии