О, МОЕ НЕБО!

Чиясь малеча на дворі грає.
Заради діток живемо ми!
А там – на Сході мій син вмирає,
Благаю Бога я кожну мить:

Нічого більше мені не треба,
Заглянь у Душу до ветерана,
О, моє Небо! О, моє небо,
На моїм серці палає рана!
О, моє Небо! О, моє небо,
На моїм серці глибока рана!
 
Моя дитина, твоя дитина
Так не бажає людей вбивати,
Була єдина у нас родина…
Я – бідний батько! Ти – бідна мати!

Кривавим птахом кружляє горе,
І вже запізно, а може й рано –
О, моє Море! О, моє Море
На моїм серці остудіть рани!
О, моє Море! О, моє Море
На моїм серці омиє рани!
 


Рецензии