На край планети до зiрок

На край планети до зірок

Я бачу в небі довгий шлях,
Це шлях від тіла і до серця,
Миттєві спалахи думок,
Бажання бути коло раю.
На край планети до зірок,
Душа прямує в чистий простір,
Де свіже і легке повітря,
Наповнене сердечним ритмом.
Не зупиняй шалений ритм,
Я хочу бачити проміння,
Що світить тисячі віків,
І доторкнутися до тіла
Яке палає у пітьмі.


Рецензии
Здравствуйте ,Михаил ! Прекрасные стихи.Молодец."Яке палає у пітьмі" -это хорошо написано..

Дмитрий 82   23.06.2014 21:59     Заявить о нарушении