Можэ, росШыфРовать?

Шо-ныбудь дурням гарн!
А то Ра бо шо знач.
Цэ Ж Рашайл! Пуци с Мамць!

Ципа зь Дева-та с Мишк.
Ну, Ж МыдьВидьм.
ГанаТиль ны с Тылет бо зе хек.
Гэто Рыбына вжэ!

Вот вона-то и вжрэ
Всех, кто Сонцэ  имейт
Дажэ й в Знаке Стрыльце чы там прамо дэ, ге!
Эх, Ванюшкы вы! Ек Ж нам имець хоць що с Вег!

Мы ль Етвегы чы в бесь.
Да ны капли й йих нет!
А хто ж гэто всэ прэ?
Да на хобот сРаньнешк!

Ты куда, Гад, всю Русь святу впэр?!   
Га? Шо? Втэрп
Я й тут гондычкы й Шэр сць?
Ах, Вовкы мы, Вовкы!
Да хоть всех вбей жыдкы!

Ой, поплачыш шэ ты,
Дур з Мозг Квы Ль!
Ну, гляды Ж. Ны спознысь пуд сподНыць!

...да пошлы воны з бэнды во геть!
Гиш, Махно мни шэ ЕЖ


Рецензии