Цмок ны Ж жраф ны й Хахляньдь!

– Шо вы кажыш, дед Васьк!
То бандэ! Да бульбаш!..

А в лесах партизаны.
Да шэ й  з, ги-ги, Бай Т!
Да и шо Ж воны знаты й
МоГуць про Свинь зь Як. Да ны хрена ж ны й Знак.
О так!

Кабана мы ушМалым?
Да, наверна, жэ над!
А Махно вы слыхали?
Хали-гали, иш, Вань! И на-на нефть са й газ
Юльке сь клякс.

Ах, да ХьюМын Мох Амид?!
Да даВВай, блин, сюда й зь!
Да мы врижым та й вшКварРым
Навыць рымлянам кварт! А хули ж кацап ш.

Вот вона и СКАзала й:
Ты там лай! БудуЛай х!..
Ны хрена ты ны вхваТыш а ны Тыш…Кави Чан!
И от, да!.. Плача вш Васьк
Па й Тамарк кабЛучКах.

Комом выйдэ чы й мокрэ Ж.
Да а ныц. Ны серЧай!
Вшпарыл мы тэй морКовцы
Ажны ж с Ковна морСА Й З. – Э! Та ты ш клиника!
Как мне ось каЖуць Жабк…

Шо Ж отвеТиль ПолКовНик.
Нычаво. Так… Вах-вах!
Надо быть идиОттом,
Шоб ны й шутк ны пуняць! В головы ж хвист
Ныщяк? Ну, Х, ф Симак.

Бы й на Вкраине ль, га, зь?
Да ныщо жэ мы дал!
Вишь! Там, хи, се й Тур Чан!
Да хай шэ б з Юга й Славийк пат срак!
Ведь народ-та сапляк!..

Ну, и на: ЕдиничКУ СЬ Пуць взнял!
Это Ж вам тоби Рафик са Фар!
Казнокрадый нима зь в Мюлир с шайк.
Но оно нэкы хахль финават, шо финансык вай-вай.

Ну, вот так с КэныкСБергы-та сварк.
Словка за словца – й банк!
КоМУ Ж дальш карт здаваць?
Ну, мужланам жа с Ваг ць.
Бо жэ Весы эт лиш Аст!
А навошта нам Мамк с ШусТер каб!
Ибо 6 не Амерыка даж:
Где ж 15 Барк Бам.

Так шо радуйся, тьма: СеваДал
Тут нычого щ ны й дав ны й Вавкам
С АнаТольКамы с Зямк.
Гих! Йидри вашу МашКУ Ш та Дашк! Мы с китайц!..


Рецензии