Зимовий день

День зимовий на дворі.
Відчинив вікно вгорі
Добрий старий сивий дід:
Затрусило снігом лід.

На деревах – білий пух.
Сум в душі тихенько вщух.
Світло ллється звідусіль:
Чи-то цукор, чи-то сіль...


Рецензии