Люба людина, що прийшла..

Люба людина, що прийшла у світ- талановита.
Та сховані таланти ті не раз.
Зуміти їх відкрити, проявити
Бува нелегко декому із нас.

Із семи нот створити дивні звуки,
Що проникають у глибину душі -
Це є талант. І ним гордитись мають
Ті, хто спочатку почув цю музику в собі.

Й сім кольорів з веселки взяти
І створити шедевр на полотні-
Це теж талант.І ним гордитись мають
Ті, хто це побачив наперед у голові.

І просте слово, складене до слова,
Щоб проникали у серЕдину єства, -
Це теж талант.І ним гордитись мають
Ті, хто інших думають заставля.

І є багато різних ще талантів, що людині
Дають можливість свою сутність проявити.
Та самий головний талант у світі-
Це вміти свою Долю самому створити.


Рецензии
Все вірно Танюша, гарний вірш...з повагою

Олег Якимчук   02.06.2014 13:25     Заявить о нарушении