Кожен все робить...

Кожен все робить так, як він це розуміє.
І в кожного на все є погляд свій.
Тому дозволь усім іти лиш їхніми шляхами,
І на дорозі ні у кого ти не стій.

І правда є у кожного своя.
Тому не лізь когось судити,
Бо сам не знаєш, як би ти
При тих подіях зміг вчинити.

Порядок ззовні є ознакою порядку,
Який всерЕдині у кожного із нас.
Навчись у голові складати все до ладу.
Й навколо буде ладно увесь час.


Рецензии