Все, що на шк ру...

Все, що на шкіру попадає,
У кров у два рази швидше проникає,
Чим через очі, ніс чи рот.
Бо судини до шкіри длижче прилягають.

Перш, ніж на себе крем накласти,
Подумай, що із ним  може попасти
Всередину. І будуть наслідки які.
Вартуєш ти цього чи ні?


Рецензии