Ос нь

Змінило листя колір на золотистий
І з шурхотом під ноги нам летить.
В природі підкоряється все певним ритмам.
В повітрі легкий сум висить.

Багряний клен немов шепоче,
Що скоро вже настануть холоди,
Що час подумати, як зберегти тепло нам
І затишок в оселі і душі.

Прийдуть морози люті і не дуже,
І білий сніг усе тут занесе.
Та знаєм впевнено, що не надовго,
Бо чарівна весна по холоді прийде.

І клен знову виставить листочки
На зустріч теплим променям ясним.
І будуть мати вони теж багряний колір.
Звертали ви на них увагу хоч колись?

Віра в це диво нам дає наснагу жити
І впевнено дивитись в майбуття.
Земля чарівна нам дана для щастя.
Давайте берегти оцю красу й ці почуття.


Рецензии
Душевний, гарний вірш...з повагою

Олег Якимчук   02.06.2014 13:26     Заявить о нарушении
Конечно, я не говорю на украинском языке, но понимать его понимаю, как понимаю древне-русский, читаю на нем, как понимаю старо-славянский и церковно-славянские языки. У вас получилось очень лирично и красиво.

Мари Край   21.06.2014 16:59   Заявить о нарушении