Небеснiй сотнi

Ви обіцяли вернутись весною...
Весна вже минула, ну а вас все нема...
Так сталось, що ви затулили спиною
Мільйони вкраїнців у краще життя...

І так дочасно, так болюче-сумно
Ви перейшли за лінію з життям,
Бо хтось при владі, але дуже нерозумний
Віддав наказ стріляти у Майдан....

Ще не скінчилися часи буремні,
Ще майорять в жалобі прапори....
Щоб ми життя прожили не даремно
Небесна сотня дивиться згори.


Рецензии