Фашизм по-крымски

Лякали, страхали, жахали
Фашистами із України.
Шукали, крутили, копали,
Щоб всім показать хоч людину.

Усе пильнували-ловили
Їх скрізь: по містах і по селах.
Впіймали! Нарешті зловили
Псевдотерориста. З місцевих.

Він був режисером відомим -
Став раптом фашистом "по-кримськи":
Є громадянином свідомим,
І звик жити по-українськи.

Ну що ж, не тремтіте, сусіди:
В Москву вже "фашиста" забрали.
Скінчилися всі наші біди.
Чи ж ви спокійнішими стали?


Рецензии