Дурень багатiе думками, ,

Владимир В. Быстров


,,Дурень  багатiе – думками,, 
а  ГейУкраiна  -  сумками!
Забажала  еврейского  рая - 
за  те  и  вбива  у  края…
Та  сама  о  туди  и  згине… 
мине  померяка…
мине…


*


Рецензии