Дитя малесеньке

Дитя малесеньке у світ проходить.
Ми так тебе очікуєм, маля.
Тривожне, трепетне чекання,
Глибокі, щирі почуття

Любові, ніжності і віри
Живуть в душі рідні.
Та не лише вони радіють.
Чекають всі істоти на землі

Приходу нОвої людини,
Яка несе любові дар,
 І зможе тут багато що змінити.
Життя свого іде Владар.


Рецензии