В рю Над юсь Люблю

Вірю… Надіюсь… Люблю…
Крізь хмари до тебе іду…
Крізь мрії, думки і бажання,
Й тенета сліпого кохання…

Мрію… Шукаю… Знайду…
Того, чий я погляд ловлю…
І серцем своїм відчуваю,
Що щиро й безмежно кохаю.

З тобою… Навіки… Завжди…
Я хочу за руку іти…
Крізь радість і сльози, дощі і сніги.
Щоб тільки в обіймах твоїх навіки…


Рецензии