Мамо...

Мамо…
Побачимось колись на тому світі,
На тому світі, де квітує рай,
Де сонцем Божим  всі серця зігріті.
Ти з посмішкою там мене стрічай.

Мамо…
Я принесу тобі удосвіта дарунок –
Свою любов, що й досі пломенить.
Я завше пам’ятаю твій цілунок,
Який солодким спомином яснить.

Мамо…
І відстані між нами вже не буде,
Ні хмар, ані часУ, ні суєти.
Ідуть невпинно на Голгофу люди…
Свій хрест і я туди буду нести.

Мамо…
Зустрінь мене у ту скрутну хвилину,
В пітьмі крислатій сонцем засвіти!
На тій межі нехай страждання мИнуть.
В твої обійми, мамо, буду йти…

13.01.2011


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.