Думка

Змінити думку не зазорно,
Прийняти те, що скорше не змогла.
Бо все тече і змінюється швидко.
І ти раніше іншою була.

Проте, якщо відкинеш це, а разом з ним
Можливість змінити у житті хоч щось,
За течією мовчки будеш плисти,
І будеш жити, як жилось.


Рецензии