Зрада?

Коли ти відчуваєш біль і смуток через зраду,
Запитуєш себе: чому так сталось?
Та не відомо нікому  з учасників подій
Для кого з них на краще склалось.

Лиш з часом втрата може стати даром,
Якого довго так чекала,
Так прагнула у глибині душі,
Хоча не так собі і уявляла.

Повір , усе, що відбувається в житті,
Дає зростати мудрості і силі.
Лиш не загрузни у багні провини.
Шукай собі розради в позитиві.

У тебе є чудове "Я",
Потужне, сильне і величне.
Уважніше у себе зазирни,
Розслабся і відчуй. Бо це незвично:

Почути тихий голос в глибині.
Щоденний біг вперед так заважає
Розмові тихій, де є " я" і " Я"
І поряд більше нікого немає.

Згадай усі достоінства свої.
Їх безліч є. Лиш зосередься.
Візьми листок і запиши.
Такою силою надається

Твоя повага до себе.
Зросте тоді й самооцінка.
І діточок своїх цьому навчи,
Бо це знання у нашому житті безцінне.


Рецензии