Старовинна садиба

Музей у старовинному маєтку…
Високі стелі та очима в сад –
Великих вікон світлоокий ряд,
Колишніх хазяїв старі портрети…
Вартує Час, і мружиться фасад,
Узрівши тіні незабутих предків…

                травень 2014


Рецензии