Зростають дiти

Багато є роботи у селі,
Зростають діти в радість матерям.
Батьки радіють,бо нехай малі...
Росте вже зміна,знов,-богатирям.

Багато є роботи у селі...
Орать,садить,сіять,копати.
На нашій українській бо землі,
На тій землі,що дарувала мати.

Зростають діти,зміна поколінь.
Чудові іскорки у втоми...
Ваганню край,не падає і тінь.
Тінь смутку,лише запахи соломи.

Багато є роботи у селі...
Та колір трав сушених,-наче сонце.
Та діти,необуздані,малі...
Втомившись,матір вигляда в віконце.
  (Понкратова.О.В.)


Рецензии