Дитинство наше босоноге

Дитинство наше босоноге,
Солодкі вишні В склянці на вікні.
Незаймані полів дороги...
Стільки років,сняться вже мені.

Квіти польові-ромашки,маки,
Волошки синьо...синьо-голубі.
І неначе миру,в світі-знаки.
Чудові,кольорові голуби.

Дитинство наше босоноге,
Думки багаті,що лишились там.
Майбутнього твого й мого дороги,
Можливо вибирати тільки нам.
 (Понкратова.О.В.)


Рецензии