Життя дають нам безкоштовно...

Життя дають нам безкоштовно.
Але для нас воно - безцінне.
І від людини лиш залежить,
На скільки буде повноцінне.

Поки душа співає пісню,
Людина буде молодою.
Проте в житті не менш важливо,
Хто буде поруч із тобою.

Любов, надія, віра,, мудрість
Ведуть вперед нас по дорозі.
Лише навчись з ними дружити.
Чекають завжди на порозі.

Відкрий поширше свої двері
І запроси у свою хату.
Прийде усе, що побажаєш:
І щирі друзі, і достаток.


Рецензии
Хотя языком стихотворения и не владею, но всё же содержание поняла: в нём - зов к дружбе, добросердечию. Спасибо за стихи.

Антонида Саушкина   31.05.2014 12:37     Заявить о нарушении
Искренне благодарю Вас, Антонида.

Татьяна Мазарова   31.05.2014 20:12   Заявить о нарушении