хочу поринути

Хочу поринути в п"яні зорі,
щоб закохатися ніби вперше.
І мліти з доторками долоні,
а ніч чудна та неперевершена.

Цілуєш кучері і смієшся,
а я закохана та щаслива.
Немов дитина, геть зовсім трошки,
Я знаю, в сердці твоїм Я єдина!


Рецензии