Поглянь

Поглянь на велич світу- вражаюча вона.
Та перш, ніж проявитись, придумана була.
Храм Ольги і Єлізавети- псевдоготичний стиль.
Але хіба від цього став нижчим його шпиль?

Коли дивлюсь на нього думка завжди така:
Застигла музика у камені. Вона мені близька.
Створи і ти свій витвір спочатку в голові.
А потім намагайся все втілити в житті.


Рецензии