Твое здоров я

Твоє здоров'я - у твоїх руках.
Ти можеш вибирати:
Любити й дбати про себе.
А можеш просто наплювати.

Що миті вибір робим ми.
Так чи інакше? Самі ми рішаєм.
Щасливі будем чи сумні?
Що вибираєм- те і маєм.


Рецензии