Я не хочу бути коханкою

Я не хочу бути коханкою,
Я не хочу стосунків між нас,
Я не хочу любитись до ранку,
Та й не хочу, щоб вогник погас.

Я не хочу, щоб хіть керувала,
Я не хочу жагучою буть,
Я не хочу, щоб тіло здіймала
Грішних тіл уночі каламуть.

Я не хочу, щоб доторк звичайний
Мене наскрізь, як струм, пронизав.
Як я хочу, щоб вуст моїх тайну
Ти ніколи і в сні не пізнав!

2006


Рецензии