Дертися у гору, бачити зiрки...

Де'ртися у гору
бачити зірки
щастя неосяжного 
мрії та думки
Завжди сподіватись
любов свою знайти
а як знайшов кохання
Зуміти зберегти.

Плавати у морі
хвилі всі здолати
рибам чухать плавні
Енергію в себе вбирати.
Лягти розкинувши долоні
обличчям до небес
Розчинити своє тіло
в воді морскої сили...
*
Бігти вранці по траві
босоніж до лісу
дерево своє знайти -
обійняти
притулитись...
мурашками  до кожної
клітинки вкритись
Від розуміння щастя
і єдності з усім
великим таким Всесвітом..
Добрим та малим.


Рецензии