Я мушу...

Я мушу чесно вам сказать:
Пробачить зможу підлість, хамство,
Лиш не прийму із бидла – знать,
Підніжків тих, що нині - панство.

Лишилось скілечки мені
Радіти й плакати на світі?
В тіснім моєму курені
Ніколи двері не закриті.

Приходьте всі, зустріну всіх,
Щоб поділитися останнім,
Хай лине пісня, ллється сміх
У пізній вечір, ранком раннім.

Вам буду радий все віддать,
Пробачу пиху, гонор, чванство,
Лиш не прийму із бидла – знать,
І холуїв, що рвуться в панство.


Рецензии