Навгамовний в1тер взявся

Невгамовний вітер взявся,
                Цвіт рожевий обірвав!
Показився, тай подався,
                Рвати цноту в інший рай…!

Так і ти отам  загрався,
                Пелюстковий квіт-розмай…?!
Ти мабуть зачудувався,
                Не натішився? Бодай…!

Сам собі на мить зізнайся,
                Свою душу ти не край!
Перед нею ти покайся,
                І весь світ в серцях не лай!


Рецензии