Колы дан наказ,

Собырайсь в гроДНА Ж.
– Да. Мий хвайный братк
Пустыть до й Сим Арг Л!

– Мы тут дэ, Васыль.
В шахти ж шэ нымых.
Гот пак как в ворив
Да шэ й каш свари ш. – Да, ну, ны скажи, М!
Мишкы тут а й ныц щ. –

То-то Ж! А то ты
Мни вжэ й тут млынци й. –
Ныц Гопалы з. Ныць! –
А ны в екым Грыць. –

Да. Но ж в ДжайраНА
Надя дасць лымця зь. –
Го!..т…ля Мни скХазХав Ш!
Да хоть щук с хазан. – Зары во да й хамСА Й!
Так от бхадЖана авт свята Жана ль.

– Так що зары вшпарм
Шэ чогось улад!
НапрХымер, Ура, девачка мая вш.
Ты пойиХав пак да в Баран к вичам Ж. –
Ось куды запХав да зь Спартак Коняк.

Ну, СайТрудНик, Брат.
Той, що ж спыць ф Шам Баль Х.
Ек як каЖуць вжа нат в тывах жыда Ф.
ЭвалюйЦыйка зь взэ хана прышла й:
Мозгы ж увМеньШайць…в шайках бань лабарськ.

...дэ ш хто ш ім здыймаў
Радугу ў квытКах.

Ну, да вот...ты ж ба:
ПейРайВёрНухТаг З!
Із замочна сь сКВА декДушьКА ШЬ сыйМАЙл.
І даз-нат ф сыЗарНь


Рецензии