СПУвайМО Ж. Дид ны й плач

По свойий кохАнь
Украйнь.
Бы й по й РУньСИКчах нь

Гэй, гоплачу гонды, мылы, й
Да й во й ридну Украину!
Гой, да й з донё зь хвайн.

Ибо сь Тонька МатвыЙинко
Прамо бы и та дивчынка,
Що я й покохХаф Ш.

ГипПокРакТук рокСКАзалы й,
Що такэ щота чы с КарМА Й
Да й ВухКравИХська з.

Да. ЧырноБылька ны дамШыс
А ны екы ны ж татары.
Так шо, шо Ж, збырРай!

Щё пойСийЯф дух ны зь пЯны
А НИ в Слав городи прамо с…
Да. Ны с мойСКвиЧА Й.

Да й вбыйВайЕм свой сваЯго фш.
Чы ны маем ны в горшКах уж
Ны коханых самк?

Га?! Шпана ты с ТуркиНА!
ПорохНА ЩЭ в зад?
НА!.. да взбывРай-к гныльЛяк.

...ось моі шь дэ увКраінцы:
Мыють-краСюць пудлогы но.
І й іймейт фсю ўш НінФарМаць


Рецензии