Янусь сукПроць ДрайКулы Ж

:Так! Ты там рад?
Шо в мняф бРУкы атВаль фш…

Я не то чтобы рад Вам,
Но раз уж званяш,
Брошу даш падмывацца,
Мая любиМАЯ Ш!

В тишине навиГации,
Кагда вся страна
Слушает засранцэв,
Каму не скаж хоць здрасьць.

Вот ана, радасць мая:
Ай, Лё? Я твая вш?
Ну, ладна. Любимый мой.
У в миня нет фш палита й!..

Шо ж дальшэ у нави:
Ага. Чёрный маг Ш?..
Да шэ й ис са й Шамбалы ж!
Вот те и раз!

Да, в анучу вада сама ль льецц.
Всё не па кармь.
Дашэнька маМеньКина
«Кина» МенТУ Ш враз.

Ах! Голад сабачы!..
Блинов, што ли, й вжарм…
А тут на тебе ж:
Брильянт! Ты сабак.

Вот так Баба й Яга стань:
А что ты там!?.
Тфой гол-с парПагДагЕХ!
Паменяйк сфаи й трапк!

Кто ш ета такая вш?
Га? Я вас спыТань!
Да. Знае й вси карты. Й Чысл трахТаньВань зь.
ОбжырАлоВК зхаКхоньЧяна зь:
ПольНый КханьТакт.

Я. Пасы…Ляля зь циб ваТК? –
А я зь с ПодИХщань?
Скажы ж спасибКо, Х…
Таму, хто зайБраль фш. Ну, фшывеньКУ ЛЬ шайб.
Но…увы…В Саянь цишыня.

– АтКу2 всё знаЕШ!
Я! Й то ни хрэна
Ни цыфры с сляйВайМИ ЛЬ А НИ САЙТдзийНям!
№-ахЛохВия Вась!..

Бо как жэ все пранцы –
СайБор, гля, у в Насьць!
А ты-та! Для мира ль Радх! ИХрайЕсь?
Найт клятвБигЩи й?
Шиза й подНил в радж?.. Да!..

Да нет. Все людзи вж са й авур!
Ни гразь их не жрат.
А НИ дамашня псярнь.
Ципа й мамы с пап.

О гэтак вы как? –
Ха!..М!.. Марш!
Хоца зграб прав асла вш!

Ну, и любуемся срак…
Сябачак с кацяр:
Во выраСтайт памаГАЙл! А дочка дзе как ш.
Вот чаго Таньк Нам дачКА Й Щ.
Па Карме: в С-3-льця 8 Ка как-т.

КентАвр – рас? Кот – цвай Ж?
Калека. Малека. КацАП!
Да и …Каньдряг сць.

А чё Кимир? Кунак ць?

Да! Вас накКракМальш…

...а улица-та голая!
Ни й лица, А НИ й твар Ж:
Едзим тваРажКА К


Рецензии