Чыё Ж гэто шчаСцейКо

О той во волопас.
НавЕРна, зь Тамарк!

І во: бы в людзей ж? Па і БожаМУ Ж?
Бацюхна твар абЯнЧал!
Чаго ж гэта морДачка
Да муж і й не й Ганц.

Ох! Васенька-Васечка Ш…
ШыраКО ЛЬ ты й пахХаль!
ВійДзіс? ЯўХімка жэ спраўНенька
НеньКУ ЛЬ сабе да ў крайВахць?

І дошч са слязоў ці взь хто й бач…

Ну, шо там той граб!
Грабіў жа жанішка ш.
Таму й во й Леначка хай вш…
ХвуйЕчКУ Ш дасц.

А ў Нінчыхы й рагДахСцяў зь!
Ага. Спакваля й
БахГахСва ва ў хат Ж.
Якым бо ш Бош. Шо ты каж!

ХабаРУ Ж над ешча й.
Ну, каб папа й
Да паніМалі ша,
Каго с лішайт шчасць.

Все з хрышчоНыя барышні
Ныюць прам па заразц.
ПрыкЛадна, ню, Зязюлечка
КрыкСтова ці там…ЦіГрань.

2 Знака схоДзяца. АдНольКава Ж, бач,
Нават на ноль глядьЯть:
На і маты ціпа
Вверх, на Блавацк!

Гэ! А!..
ЗвянЧалі Ж та?
Венец всяму хайл!
Да. І паКоціЦЦА ЦарСКАя ль галяВа у…
Розуму!.. Бочачка
В цэйЛійЦеля ўсех целя пас.

ПрайШоў месяц как-т.
А? Што? Дзе Ж Сярга-т.
Ха! ГатоўЧыц в град нах!

Но!.. ВасільКА Х
ЗгнаІў бы п в канаўц.
За чмок ліш в шчака
ІХ Сь кахань. 

На небе бо ж сплецена фш
Цфай фарш с-пат Казань!
Гніда ніз найдзь!..

Усё абдуМана: мана не ў царКваХ!
В біноКль грэх бач
Сатана Ж.

…кахо шь хналь с храмаў ІС Сар.
Казла рахаТаха.
С пар статк


Рецензии