Thunderstorm

Let today crashes down thunderstorm;
Heavy shower let washes away from all;
Into rain i need myself get knowledge -
My soul like storm and like a higher voltage.


-----------------------------


Let thunderstorm be crashed today,
and  heavy shower be washed away.
From rain i need to get the knowledge.
My soul like storm, like super higher voltage.

Thanks for Yuri.


Рецензии