За все ми маемо платити

Халяви у житті немає.
За все ми маємо платити.
І, якщо всі це зрозуміють,
На світі стане краще жити.

Даруєм дар свій безкорисно,
Але за все ми маєм плату.
Якщо ти кроків зробиш безліч,
Стає безмежною оплата.

Даруй любов і розуміння,
Підтримку, усмішку, молитву.
І Всесвіт з радістю поверне
Все, що віддав. І дуже швидко.


Рецензии