Enthimia...

O`pos enthimia epemnan
Trapezountas frontistiria,
Ehalagane ospitiya,
Erimothan monastiria..

Mi kserendane ta pshia,
To rithmon zois eparten...
Perasen i Romania,
Pethanen ksan na enate...

Ke`n`amon Rashin tha steko,
Pou evrigoume so meros,
Apomeno ego Akritas
Ke ondes inoume eros...

Ke tou Pontou tin anangin
A so nousim ksai k`evgalo...
Perasen i Romania...
Ke`n`anthi ke feri kyalo!


Рецензии