Бейги хIариле малта

Макьамичу бурале,
Сарим жеголе башар,
УркIилис гьанрикале,
Кьяшме хIушачу дашар.

Бейги хIариле малта,
Тиладибирис нуни.
Дия тяпван миъгъуна,
БацIахъа хIуни уркIи.

Гъяйзе дигили игуй,
Дахъол дугьбе халдирис,
Дия жайранил гIямру,
ХIатI нуни пешкешдирис.

Дигуле варх икале,
ГIямру жеголе диркIур,
Дигуле дикI икале,
ГIямручи деркьудиркур.


Рецензии