Сотнi дарог

Сотні дарог, я выбіраю адну,
Ту што належыць сэрцу тваяму,
Ту што належыць сэрцу маему.

Зоркі зіяюць на небасклоне гары,
Ты запрасіу мяне на свіданне уначы.
Сустрэліся мы з балотная зінявой,
- Хто ты мой любы, хто ты?
- Пойдзем зі мной.

Сотні дарог, я выбіраю адну,
Ту што належыць сэрцу тваяму,
Ту што належыць сэрцу маему.

Сонечны вальс мы танцуем з табой,
Полымя шчасця сіяе пада мной.
Любы куточак асвоіла зямлі.
- Рву палявыя і пад ногі брасаю тваі.

Сотні дарог, я выбіраю адну,
Ту што належыць сэрцу тваяму,
Ту што належыць сэрцу маему.


Рецензии