Запов дь Рене

Щоб влучити у ціль
Тятиву лучник натягає.
Мить. І відпущена стріла
Мішені з  легкістю сягає.

Та лиш із зовні легко все.
Прикладені такі зусилля!
Задіян мозок, інтелект,
Енергія та лучника уміння.

Тобі, щоб успіх свій здобути,
Потрібно чітко знати,
Яку  мету ти хочеш досягти,
Куди енергію свою вкладати.

Як крихітна - не варто воювати.
А як велика, можеш, як Давид в пісках,
Не бачить  жодних перешкод,
Хоч би то був і Голіаф.

І не затримуй довго рух,
 Щоб напрямок не помінявся.
Та не казали про тебе:
 - Он, бачите, зламався.

Отож, приймай усе як є
І не осуджуй - не осуджен будеш.
Не критикуй, не опирайся ти життю,
Не сумнівайся, вір. І все здобудеш.

Енергію  свою ти зберігай,
Не витрачай на чвари, страх і порівняння.
Бо світ наш - це єдине, це ціле.
І він не терпить роз‘ єднання.

Життя потік тече лиш тут і зараз.
Крім цього "зараз" не існує нічого.
Ще є Любов,  яка свідомість розширює,
І вдячність - в дію втілена любов.

Якщо ти іншим успіху бажаєш,
Достатку, радості без меж,
Все це до себе притягаєш,
Все це до тебе прийде теж.

Всесвіт безмежний і можливостей є безліч.
Твоїм можливостям немає меж.
Ти сам за все відповідаєш.
Ні вчора і ні завтра - сьогодні ти живеш.

Тобі усе вдається.  Життя тобі у радість.
Ти в стані з тим змиритися, що є.
Люби чудовий світ цей незрівнянний.
Любов енергію і силу нам дає.

            Ця заповідь успіху складена не мною.
            Її лише переказую я.
           Мета у нас різна. Дорога у нас спільна.
          Хай стане в нагоді нам заповідь ця.


Рецензии
Заповеди- то ЗАПОВЕДЯМИ, но РЕНЕ на Украине прибили бы нынешние ХУНТОВЦЫ из Киева... Поль-Жан-КинГ.

Геннадий Полежанкин   01.06.2014 10:48     Заявить о нарушении