Любов- чар1вне почуття...

Любов - чарівне почуття.
Живе у кожного з нас. В серці.
Замкнуте часто в  глибині,
Живе в малесенькій комірці.

Якщо ти їй відкриєш двері,
На світло вийде з темноти
І не впізнаютьтебе рідні:
Чи справді перед ними ти?

Засяють очі мов жаринки,
Заграє усмішка ясна.
Це полум'я горить у серці,
Співає радісно душа.

Ти відпусти її на волю,
Нехай летить в далекий світ.
І скажуть згодом різні люди:
-Він по собі залишив слід.

Любов розсиплеться на краплі,
Немов чарівная роса,
Зіграє душу іншим людям.
На це вона тобі дана.


Рецензии