Tevynes dumas...

Kai zmogus isvyksta is savo Tevynes toli,
Tai, ka jaucia karys, ar suprasti gali?

Jis iesko danguj savo sviesiosios zvaigzdes!
Ir upes, ir zmones ir geles jam ne prie sirdies.

Jis nori sugrizti atgal - i savo namus,
Bet karas jo nepalus ir jisai neprazus.

Tevynes dumas uz svetima ugni sviesesnis
Ir uz sauleteki ryta ankstyva grazesnis!


Рецензии