Pokalbis su muza

Kur pradingo mano muza?!
As gi noriu kurt eiles
As turiu dar viena tuza,
Nepalik prasau manes.

Kas tau, muza, atsitiko?
Kodel manes neaplankai?
Gal stebuklas koks ivyko
Ar mane jau pamirsai?

Pamirsai mane tikriausiai,
Nes kitaip tu negali!
Busiu as pati stipriausia.
Ar isivaizduot gali?


Рецензии