Pilnatis

Te istirpsta ledas ugnyje,
Kai nukris zvaigzdute is dangaus,
Te nutyla riksmas manyje,
Kai vampyras kraujo paragaus,
Kai nakties ir sapno glebyje
Mano siela laisve vel atgaus.

Tegul staugia miskuose vilkai
Per pilnati, vidurnakciui atejus,
Te pabunda Drakulos vaikai
Ir nuo ju sparnu pakyla vejas.
Bet isgelbes angelu pulkai
Ir mazytes, stebuklingos fejos...


Рецензии