Papievy mes vasara zemuogiu rasim...

Papievy mes vasara zemuogiu rasim,
Stipri kaip Heraklis ir Ksena mes tapsim.

Eriukas, eriukas -
Avytes berniukas.

Jeigu vasaros vakara driekiasi rukas,
Tai tave butinai aplankys naminukas.

Pats geriausias valgis - duonos rieke.
Duokit ja, kai jusu vaikas rekia.

Salta ziema sniegena
Pas mane ilgai gyvena.

Pro langa ziuri sviesi delcia,
Bet Senis Saltis i duris nebeldzia.


Рецензии