революц я св домост

країна, в якій школярі дружно курять за школою, а через раз навіть із вчителем.
місто, де рідко вступають у транспорті
пасажирам з дітьми, вагітним, похилим...
дім, де двічі на тиждень відключають воду.
"я тут народилась! я тут хочу жити!"
а потім ми виходимо на мітинг
і дружно горланимо "слава героям!",
а ще потім удома
мама
по телефону
всім друзям, знайомим:
"у нас, мовляв, все добре",
найкраща сім'я у світі.

давайте відкриємо очі.
давайте побачимо правду.
візьмемо себе у руки!
перестанемо вірити в бога, президента,
давайте вірити (!) - неважливо (!) -
Україна, Європа... - увесь всесвіт починається з тебе!


Рецензии
Маша, очень здорово!

Неудачное Утро   13.12.2014 18:24     Заявить о нарушении