Украiна

Моя рідна Україна,
Наші ліси,наші поля,
Одна-однісінька,єдина...
В вірі і честі є земля.

Моя кохана,солов'їна,
Де шумить гай,де ліс шумить.
Де я зростила свого сина,
Не забувши ні на мить.

Цвітуть волошки сині-сині
І небо чисте голубе...
Життя даси своїй дитині,
Де не забудуть і тебе.

Чудова,ніжна,серцю мила...
Мов колискова в ночі сну,
Своїх людей вона цінила,
В годину темну і ясну.
  (Понкратова.Е.В.)


Рецензии